Opetus

Puriko golfkärpänen ja haluat aloittaa uuden harrastuksen? Onko sinulla ollut pitkä tauko golfista ja haluat tulla kertaamaan? Vai haluatko viedä pelisi aivan uudelle tasolle? 

 

Alta löydät perushinnaston ja kurssiaikataulut kesälle 2019. Tarjolla on kursseja eri tasoisille pelaajille junioreista senioreihin. Tule mukaan harjoittelemaan porukassa. Tarvittaessa voimme myös räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan opetus-/valmennuspaketin tai lahjakortin.

Lahjakortti: Voit valita lahjakorttiin haluamasi summan tai ostaa 1h, 3h tai 5h valmiin opetuspaketin.

Yksityistunnit

  • 25min 40 €
  • 55min 60 €

Opetuspaketti tai lahjakortti

  • 3 x 55 min 175 €
  • 5 x 55 min 275 €

Megarangella pidettävien tuntien hintaan ei sisälly pallot. 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit (ei Diners), Edenred (setelit, mobiilimaksu ja kortti), Smartum (setelit, mobiilimaksu ja kortti) sekä Mobile Pay.

Yksityistunnit ja valmennuspaketit:

Yksityistunteja ja valmennusta on tarjolla Gumböle Golfissa, Löfkulla Golfissa sekä Megarangella. Yksityistunnit ja valmennukset räätälöidään oppilaan toiveiden mukaan.

Opetuksessa käytän videoinnin lisäksi markkinoiden tämän hetken tarkinta swingianalysaattoria, Foresight GCQuadia, joka mittaa sekä mailan että pallon liikkeet osumahetkellä huippunopean kamerateknologian avulla.

Valmennuspaketti kannattaa, jos haluat kehittää peliäsi kokonaisvaltaisesti. Valmennuksessa kehitämme swingin lisäksi myös liikkuvuuttasi ja nopeuttasi.

Varaa tuntisi jenni@jennikuosa.fi, 0400 479152 tai tästä

Kesän 2019 kurssit löydät alta

Kesällä 2019 Green card -kursseja järjestetään sekä Löfkulla Golfissa että Gumböle Golfissa.

Jatkokurssit ja peliopetusillat Löfkullassa.

Kertauskurssit ja peliopetusillat Gumbölessä

Naisten treenit Gumbölessä

Junioritoiminta Gumbölessä on erittäin aktiivista  ja ryhmiä löytyy niin harrastelijoille kuin innokkaammillekin pelureille.

Eri tasoisille pelureille on harjoituksia tasoryhmittäin ja voit valita harjoitteletko kuukauden, kaksi vai vaikkapa koko kesän.

Senioriharjoituksia on tarjolla Gumbölessä toukokuussa, ja jos kysyntää riiittää, niin jatkamme harjoituksia läpi kesän.


Liitetiedostot